Bonurile fiscale, emise în 29 ianuarie 2019, desemnate câştigătoare la extragerea specială de Paşte

Bonurile fiscale cu o valoare de 787 de lei, emise în data de 29 ianuarie 2019, au fost desemnate câştigătoare la extragerea specială a Loteriei Bonurilor Fiscale organizată cu ocazia Paştelui, potrivit datelor publicate pe site-ul Loteriei Române. La această loterie au participat bonurile fiscale emise în perioada 21 ianuarie – 31 martie 2019.

Cei care au bonuri fiscale câştigătoare pot depune deja cererile de revendicare a premiului. De asemenea, posesorii trebuie să alature bonurile fiscale (în original) şi copia actului de identitate, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de un milion de lei este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor câştigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depăşirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câştigători.

Distribuie informația
Alte știri