BRACONIERII. Trei barbati din Rapa au fost prinsi in flagrant de paznicii de vanatoare

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă trei bărbați de 39, 39 și 23 de ani, din localitate bihoreană Râpa și din municipiul Oradea bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic și transportul vânatului dobândit sau găsit împușcat ori tranșat în teren, fără respectarea condițiilor legale.

Cei trei sunt bănuiți de polițiștii bihoreni că, în seara de 31 august a.c., pe un fond de vânătoare din apropierea localității bihorene Râpa, ar fi braconat prin împușcare doi porci mistreți, fiind surprinși în flagrant de paznicii de vânătoare. Paznicii au reușit imobilizarea unuia dintre cei trei, ceilalți doi fiind identificați ulterior de polițiștii bihoreni.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, s-a stabilit că unul dintre bărbații de 39 de ani din Râpa este deținător legal de arme de vânătoare, fiind bănuit că ar fi folosit una dintre acestea la comiterea infracțiunii.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta continuă cercetările pentru documentare întregii eventuale activități infracționale a celor trei persoane

Distribuie informația
Alte știri