Branko Mirkovic a plecat de la Campioana Romaniei la baschet

Branko Mirkovic si CSM Oradea au ajuns la un acord comun pentru încheierea colaborării. Părțile au semnat clauza de reziliere a contractului, la scurt timp după încheierea primei faze din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17.

“Bane” a jucat în toate meciurile disputate de CSM CSU Oradea în campania continentală. De asemenea, el a bifat 18 prezențe în Liga Națională, două în Cupa României, respectiv una în SuperCupă. Sportivul ex-iugoslav cu pașaport bulgar a disputat un număr de 41 meciuri în uniforma roș-albastră. Mirkovic a avut 13.8 la eficiență în competiția internă.

CSM CSU Oradea îi mulțumește lui Branko Mirkovic pentru seriozitatea și profesionalismul cu care a tratat antrenamentul, contribuția de la meciuri, respectiv aportul avut în perioada de colaborare ce a demarat în luna august a anului trecut, se precizeaza pe site-ul clubului.

Mirkovic se va alatura unei echipe angrenate în Liga VTB, cea mai puternică ligă regională din Europa, acolo unde a mai evoluat înaintea sosirii la CSM.

Foto:csmoradea.ro

Alte știri