Brighi, cantareata din Oradea remarcata la „Vocea Romaniei”, e protagonista noii campanii nationale de prevenire a traficului de persoane

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane, cu sprijinul casei de discuri Cat Music a lansat Campania naţională de prevenire a traficului de persoane „Nu ignora fata…invizibilă! Povestea ei poate deveni şi povestea ta!”.

Campania se derulează la nivel naţional în perioada aprilie – iunie 2016 şi vizează prevenirea traficului de persoane în scopul exploatării sexuale.

Cântăreaţa de muzică pop Brigitta Gheorghe (BRIGHI), va fi promotoarea campaniei. Mesajul campaniei „Nu ignora fata…invizibilă!” şi sloganul acesteia „Povestea ei poate deveni şi povestea ta! ” sunt promovate de către solistă în spotul campaniei, care a avut la bază piesa muzicală „Invizibilă”.

În acest context, la nivelul Centrului Regional Oradea, se vor desfăşura acțiuni pentru promovarea campaniei. Reprezentanții A.N.I.T.P. – Centrul Regional Oradea vor fi prezenți în școli și în mediul rural, pentru a purta discuții cu grupurile vulnerabile, pentru a preveni traficul de persoane

ANITP-AFIS

Distribuie informația
Alte știri