Bryan Adams va concerta la Cluj-Napoca . Detalii despre eveniment

lapresa.ro

Superstarul canadian Bryan Adams, în vârstă de 59 de ani, va concerta la Cluj, pe 11 noiembrie, în Sala Polivalentă. Biletele pot fi achiziţionate de pe Eventim.ro, precum şi din reţeaua magazinelor partenere – Vodafone, Telekom, Diverta, Cărtureşti, Carrefour şi benzinăriile OMV, iar preţurile lor variază între 129 şi 399 lei, potrivit adevarul.ro.

Bryan este în turneu pentru promovarea albumului „Shine a Light“, turneu care a început în 25 februarie 2019, susţinând concerte în Statele Unite, America de Sud şi Europa. Acesta îmbină mai multe stiluri muzicale. Noul album va conţine şi un duet cu Jennifer Lopez“, a dezvăluit Adams. El a descris colaborarea cu Jennifer drept „un vis“.

Iar şirul motivelor pentru care ne bucură venirea lui Bryan Adams nu se opreşte aici. Canadianul, care a făcut senzaţie cu hituri ca „Please Forgive Me“, „Have you Ever Really Loved a Woman“ şi „Everything I Do“, nu doar că şi-a păstrat intactă vocea inconfundabilă, răguşită şi masculină, dar va urca pe scena de la Cluj la doar cinci zile după ce va împlini 60 de ani.

Distribuie informația
Alte știri