Bugetare participativă: 31 octombrie, data limită pentru depunerea proiectelor

Cea de a doua sesiune de depunere a proiectelor în cadrul bugetării participative continuă până la data de 31 octombrie 2018. Până la această dată, orădenii pot depune proiecte (lucrări pe care și le doresc în cartierul lor sau oriunde altundeva în oraș), având astfel posibilitatea de a deveni parte activă în luarea unor decizii cu privire la viitoarele proiecte ale municipalităţii.

De la 1 august, dată la care a demarat această nouă sesiune și până în prezent, au fost depuse opt proiecte, de la amenajarea unui skatepark în Parcul Salca, până la înierbarea liniilor de tramvai pe strada Corneliu Coposu.

La această campanie pot participa persoane fizice care au domiciliul sau reşedinţa în Municipiul Oradea şi care au împlinit vârsta de cel puţin 18 ani. Depunerea proiectelor se poate realiza prin platforma on-line dedicată bugetării participative (activ.oradea.ro), dar și în scris prin depunerea la registratura primăriei pe baza formularului existent a propunerii de proiect. În final, vor fi selectate 10 proiecte care vor fi cuprinse în bugetul local.

Valoarea bugetului propus în cadrul procesului de bugetare participativă este de 1.500.000 euro/an bugetar. Valoarea estimată pentru un proiect propus trebuie să se încadreze în suma maximă de 200.000 euro, inclusiv TVA.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri