Bunătatea nu costă nimic! „Oradea donează o pâine”- ediția a treia

19 MARTIE 2019 între orele 15-17 în 4 locuri din Oradea: Piața Rogerius, Piața Nufărul, Oradea Plazza, Gara Centrală.
AJUTĂ-NE SĂ AJUTĂM!
DEVINO VOLUNTAR!
DĂRUIEȘTE TIMP!
VOLUNTARII SCHIMBĂ VIEȚI!

Proiectul „Oradea donează o pâine” se rezumă la două categorii de oameni: cei care din puținul lor doresc să ofere o pâine aducând-o în punctele de distribuție și aceia care au o necesitate oprindu-se a-și lua o pâine din cutia amplasată în aceste puncte.

Suntem o mișcare a câtorva cetățeni a acestui oraș, persoane fizice, scopul nostru fiind de a oferi minimul existențial, o pâine, în mod gratuit unei persoane care în momentul respectiv chiar are nevoie de ea. Persoanele care pot beneficia nu aparțin anumitor pături sociale, etnii, religie, vârstă, etc.
Ne dorim ca acest proiect să fie unul cu o ritmicitate lunară pentru a putea ajuta cât mai mulți oameni, familii, copii, etc. În acest sens invităm în continuare populația orădeană să ofere în măsura posibilității acest minim existențial, o pâine, celor aflați cu adevărat în nevoie.


Reamintim că se poate ajuta cu pâine/proiect însă totul organizat, toți aceia care doresc se pot implica și voluntari cu cât suntem mai mulți cu atât mai bine, implicarea contează.
Orice ajutor indiferent care ar fi el, este bine venit și îl așteptăm la adresa oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau puteți să ne scrieți pe pagina de facebook https://www.facebook.com/oradeadoneazaopaine/


Ai nevoie? Noi te așteptăm.

Distribuie informația
Alte știri