Bunică rănită în urma unui incendiu produs în Remetea

În dimineața zilei de duminică, 12 ianuarie a.c., în jurul orei 04.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la o locuinţă situată în localitatea Remetea, eveniment în urma căruia o bunică, în vârstă de 94 de ani, a fost rănită.

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri militari din cadrul Secției Beiuș, din care unul de stingere și unul de paramedici.

Ajunși la adresa indicată de apelant, pompierii militari au acționat simultan pentru stingerea focarelor de incendiu și pentru acordarea primului ajutor calificat nonagenarei rănite, evacuată până la sosirea echipajelor, de către nepotul acesteia, care domicilia într-o locuință aflată în aceeași curte.

Victima, care prezenta arsuri la nivelul feței, al picioarelor și la o mână a fost predată ulterior unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit produs la o ladă frigorifică, din cauza unui cablu electric defect.

Echipajele de pompieri au stins incendiul în limitele găsite, reușind să limiteze pagubele la circa 10 metri pătrați mobilier din lemn și o ușă.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri