Bunica surogat a născut, după un travaliu de nouă ore, descris ca „o experiență remarcabilă și spirituală”

Foto: cambriairene/instagram

Nancy Hauck, din St. George, Utah, a decis să fie mamă surogat pentru fiul ei, Jeff Hauk, în vârstă de 32 de ani și soția sa, Cambria, în vârstă de 30 de ani, care a suferit o histerectomie, ceea ce înseamnă că nu mai poate avea copii, conform Daily Mail.

Cuplul a apelat la un tratament de fertilizare în vitro timp de 6 ani înainte de a avea gemeni, pe Vere și Ayva, care au acum trei ani.

Apoi, a venit pe lume a doua pereche de gemeni, Diseal și Luka, acum în vârstă de 11 luni, dar nașterea a fost traumatizantă, iar Cambria a fost nevoită să facă o histerectomie.

Ulterior, Nancy s-a oferit să fie mamă surogat pentru fiul ei, iar în această săptămână a născut-o pe nepota ei, Hannah. Ea a fost în travaliu timp de nouă ore, pe care a descris-o ca fiind „o experiență remarcabilă și spirituală”, dar a precizat că simte „o oarecare tristețe din cauza separării”.

Nancy a început tratamentele hormonale în ianuarie 2022 și s-a injectat în fiecare zi timp de 12 săptămâni, cu ajutorul soțului ei și al tatălui lui Jeff, Jason, în vârstă de 59 de ani. În februarie 2022, Hauck a transferat un embrion fertilizat pe care Jeff și Cambria l-au creat prin FIV, după care Hauck a rămas însărcinată cu nepotul ei, scriu cei de la New York Times.

Sursa:New York Post

Distribuie informația
Alte știri