Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, la Oradea, Aleșd, Salonta, Marghita și Beiuș

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor organizează în 18 octombrie 2019, între orele 9-15, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. Evenimentul va avea loc la Campusul Central – Sala Polivalentă a Universității din Oradea, respectiv la toate punctele de lucru ale AJOFM Bihor din Aleșd, Salonta, Marghita și Beiuș.

Obiectivul nostru este de a facilita întâlnirea absolvenților aflați în căutarea unui loc de muncă cu angajatorii din judeţul Bihor. Vrem să venim în sprijinul agenților economici pentru a-și recruta personalul, proaspăt absolvent, de care au nevoie. Estimăm că oferta angajatorilor va fi, și de această dată, una generoasă, și vom avea aproape 1.000 de locuri de muncă vacante. În plus, cei care vor participa la Bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată și orientare în carieră, precum și de informații utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenția noastră și partenerii noștri. Avem speranța că Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți din 18 octombrie va fi un real succes și vom reuși, astfel, să dovedim, încă odată, că suntem o instituţie modernă și flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii”, a declarat Békési Csaba, directorul executiv al A.J.O.F.M. Bihor.

Firmele care doresc să participe la eveniment se pot înscrie gratuit până în data de 11.10.2019, utilizând formularul disponibil pe website-ul Agenției www.anofm.ro, secțiunea Bihor. Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la numărul de telefon 0259.436.821, 0359.800960, 0359.800961, 0359.800.962 – interior 124 (tasta 3).
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor

Distribuie informația
Alte știri