Burse private pentru studenţii din ultimul an de studii de la facultăţile de psihologie

La două decenii de la intrarea pe piaţa din România, Game World oferă 20 de burse private studenţilor din ultimul an de studii de la toate facultăţile de psihologie acreditate în România, în valoare netă de 5.000 de lei fiecare. Astfel, fondul total de burse pentru anul universitar 2019-2020 se ridică la 100.000 de lei, potrivit news.ro.

Bursele sunt destinate în mod exclusiv studenţilor de la specializarea Psihologie care îşi pregătesc teza de licenţă în domeniul cercetării psihologiei sau psihoterapiei dependenţei de jocurile de noroc. Acest program completează de responsabilitate socială desfăşurate de Game World, cum sunt campanii de educare a tinerilor, ce vizează sprijinirea persoanelor ce se confruntă dependenţa de jocurile de noroc.

Condiţiile de eligibilitate sunt ca aplicanţii să fie cetăţeni români, admişi în anul al III-lea de studiu la o facultate acreditată de psihologie din România, să aibă ca temă de cercetare pentru teza de licenţă psihologia/psihoterapia adicţiei faţă de jocurile de noroc şi să îşi depună un dosar de candidatură complet până la data de 15 noiembrie 2019.

Distribuie informația
Alte știri