C-VOUCHER: Program de Accelerare pentru Economia Circulară dedicat IMM-urilor

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, organizație parteneră în cadrul proiectului C-VOUCHER, lansează Schema de vouchere şi servicii suport pentru inovare în economia circulară, care se adresează întreprinderilor mici şi mijlocii din industria prelucrătoare, agro-alimentară, textile, sănătate și domeniul apei.

Termenul de depunere a aplicațiilor pentru primul apel de proiecte este 30 noiembrie 2018. Proiectele se pot depune de către IMMuri, în limba engleza, pe platforma on-line dedicată: http://c-voucher.com/, https://smes-open-call.fundingbox.com/.

În urma preselecției primului apel, 12 de firme din Europa vor fi primi o finanțare de 2000 de euro pentru a participa la un atelier de tip Prototype-athlon, de susținere a nevoilor de optimizare a afacerii și a soluțiilor inovative, 6 dintre acestea urmând a fi incluse timp de 9 luni în Programul de Accelerare pentru Economia Circulară C-VOUCHER.

Vor beneficia astfel de un voucher de 58.000 euro pentru dezvoltarea și implementarea soluției prin atragerea servicii de cercetare-dezvoltare-inovare și vor fi asistate de un consultant dedicat de tip designer în procesul de restructurare a modelului de afaceri și a fluxului tehnologic de producție.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri