Ca Loredana și Caramitru/ O tânără cântăreață din Oradea reînvie stilul muzical al anilor ’80 împreună cu actorul Adrian Nartea din serialul Vlad / VIDEO

Lia, o cântăreață din Oradea aflată la început de drum, a lansat „Aleea din colț” împreună cu actorul Adrian Nartea, cunoscut mai ales din serialul Vlad difuzat de ProTV.

Piesa muzicală este una melancolică, o combinație de note și poezie în stilul celebrului șlagăr ”Bună seara, iubito”, lansat în anii ’80 de Loredana Groza și Ion Caramitru. Și videoclipul are un aer nostalgic, compoziția și formatul imaginilor reprezentând reinterpretări ale filmărilor pe bandă VHS de acum 30-40 de ani.

În completarea muzicii Liei și poemelor recitate de Adrian Nartea vine și dansul în doi, prezent pe tot parcursul clipului.

”Eu sunt un artist la inceput de drum. Aceasta este a doua piesa pe care am lansat-o și face parte din trendul ”Nostalgia”, un proiect de rememorare a anilor 80”, spune Lia

Cântăreața originară din Oradea locuiește în București unde s-a mutat în urmă cu 4 ani, după terminarea Liceului de Arte din Oradea.

Distribuie informația
Alte știri