Cadavrul unei femei, descoperit într-o mică remorcă cu prelată, la Oradea

Actualizare: Procurorii au transmis, la mai multe ore de la găsirea cadavrului, că trei persoane au fost reţinute pentru 24 ore.  Este vorba despre bărbatul care a sunat la 112, concubina acestuia şi încă o femeie,  toți fiind acuzaţi de omor.  Victima a fost identificată că fiind o femeie în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în Valea lui Mihai, care locuia fără forme legale în Oradea.

Procurorul Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor a declarat că tânăra ar fi fost ucisă în altă parte, respectiv în cartierul Nufărul, cadavrul fiind transportat pe strada Oneștilor, duminică. Tot potrivit declarației procurorului Cristian Ardelean, bărbatul care a sunat la 112, în jurul orei 7.00, le-a spus anchetatorilor că din remorcă se simte un miros înțepător. 

În ceea ce o privește pe femeia transportată la spital, procurorul Cristian Ardelean a declarat că aceasta a fost găsită sechestrată în apartamentul de pe Oneștilor, cu mai multe leziuni.

Știre inițială: Marți dimineața, cei care locuiesc pe strada Oneștilor au fost surprinși de un eveniment șocant. Un cadavru a fost descoperit într-o mică remorcă acoperită cu prelată, parcată înr-un spațiu amenajat de lângă blocuri.

Autoritățile au intervenit prompt, iar zona a fost izolată cu o bandă de delimitare pentru a asigura securitatea și pentru a permite investigațiile.

Cadavrul a fost ridicat de un echipaj de pompe funebre și dus la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru necropsie. Medicii legiști vor stabili cum a murit victima.

Seria de orori a continuat: într-un apartament din blocul alăturat, a fost găsită încă în viaţă sora femeii ucise! Potrivit primelor date din anchetă, victima era subnutrită, părea sechestrată acolo de mai multă vreme, avea numeroase răni şi a fost dusă de urgenţă la spital.

Locatarii din zonă povestesc că în apartamentul respectiv veneau des vizitatori.

Poliţia a anunţat că are deja 3 suspecţi reţinuţi, un bărbat şi 2 femei.

Distribuie informația
Alte știri