Cade cortina peste ediția a VI-a a Festivalului Internațional de Teatru Oradea

Ziua de 30 septembrie începe cu o lansare de carte. De la ora 16:00, la Teatrul Arcadia, dramaturgul Mihai Ignat ne va prezenta cel mai nou volum de teatru al său: „Ei sunt printre noi (cartea monologurilor)”. După lansare, de la ora 17:00, vă invităm la spectacolul lectură „Hallo Switzerland!”, de Laurențiu Budău, în regia lui Alexandru Rusu.

La Sala Mare a Teatrului, de la ora 18:00, Teatrul Național Târgu Mureș – Compania „Liviu Rebreanu”, deschide un proces la care fiecare dintre noi vom fi jurați: „Teroare”, de Ferdinand von Schirach, regia Bobi Pricop.

De la ora 19:30, tot la Sala Mare a Teatrului se vor decerna cele cinci premii ale celei de-a XXIV-a ediție a Festivalului de Teatru Scurt și premiul „Concursului de creație dramatică dedicat piesei scurte”.

După decernarea premiilor, de la ora 21:00, încheiem ediția a VI-a a Festivalului Internațional de Teatru Oradea cu multă voie bună, pe ritmuri și triluri comice, în stilul lui Ada Milea, care va susține un „Concert’n Oradea”, alături de Bobo Burlăcianu și încă alți doi invitați surpriză.

Distribuie informația
Alte știri