Cadou inedit de Ziua Îndrăgostiților oferit de doi muzicieni orădeni

Un cuplu de muzicieni din Oradea a oferit duminică, 13 februarie, un cadou inedit tuturor îndrăgostiților, susținând un concert special de Valentin’s Day. Evenimentul a avut loc în sala „After School Respiro Oradea”, situată pe  strada Decebal, nr. 41.   

Iubitorii de muzică clasică au avut parte de o călătorie muzicală de excepție împreună cu interpreții Attila Gáll, la vioară, și Rethi Brigitta, la pian. Concertul a fost transmis în direct pe facebook pe pagina emisiunii online – Lumea In Obiectiv și a fost încărcată pe Canalul de Youtube  Mircea Costel Bratosin – Lumea în Obiectiv – Emisiune Online – https://www.youtube.com/channel/UCRTA6GybTHBVHkYUZ8pb-hA. Intrarea a fost liberă respectându-se restricțiile actuale în vigoare pandemice.

Pianista Reithi Brigitta, organizatoarea evenimentului, ne-a declarat că mesajul concertului este să ne iubim.

„Vrem să transmitem sentimentele noastre reciproce, ca și cuplu. Însă muzica în sine transmite iubire și dragoste pentru oamenii și pentru cei care formează/vor fi un cuplu. Ne-am bucurat tare mult pentru publicul care ne-a apreciat prin aplauze”, a precizat Reithi Brigitta.

Pianista a anunțat, la sfârșitul concertului, că la începutul lunii martie va mai avea loc un nou concert special intitulat „Culorile Primăverii”. Spectacolul muzical va fi dedicat femeilor, mamelor, domnișoarelor și doamnelor și va fi susținut de elevii organizatoarei și alți invitați, atât vocal, cât și la pian. Piesele clasice vor fi cu  tematică de primăvară.

Dacă doriți să ajutați acest tip de evenimente puteți face donații la Reithi Brigitta pe facebook în privat sau telefonic:

https://www.facebook.com/rethi.brigitta

https://www.facebook.com/rethibrigittapianistcomposer

Mircea Costel Bratosin, Jurnalism, Anul II

Distribuie informația
Alte știri