Cadouri dulci pe masa de Paște pentru ascultătorii Radio Transilvania oferite de ”Cofetăria Scala” Oradea

Începe săptămâna pregătirilor pentru Paște, iar Radio Transilvania și cofetăria Scala din Oradea le propun ascultătorilor emisiunii ”Made in Oradea” să scape de una dintre griji, cea a deserturilor și prăjiturilor pentru masa de Sărbătoare.

Un cadou delicios și plin de surprize va ajunge zilnic la unul dintre orădenii care deschid radioul pe frecvența 97,2 între orele 9-13 și trimite răspunsul la întrebarea zilei, printr-un mesaj, la numărul de telefon 0741.777.888. Cadoul constă într-un voucher de 150 de lei pentru cozonaci aromati sau prăjituri apetisante produse de cofetăria Scala Oradea.

Prin această colaborare cu prietenii noștri de la Scala dăm stratul pregătirilor pentru sărbătoarea pe care o vom celebra și la Radio Transilvania, printre altele, cu un program special dedicat bisericilor de lemn din județul Bihor despre care vom afla detalii în perioada care urmează. Vom descoperi originile acestor monumente unice, vom afla despre tehnicile de construcție tradiționale și vom admira frumusețea arhitecturală a acestor edificii, au transmis producătorii Made in Oradea.

De luni până joi, în emisiunea care face sinteza celor mai importante informații locale din Oradea și Bihor va fi desemnat și ascultătorul care primește voucherul cadou.

Radio Transilvania este prima reţea regionala privată de radio din România. Primul semnal sonor a fost lansat în eter pe 25 martie 1995, la Bistrița, apoi urmând Oradea și pe rând, celelalte stații din Transilvania. Dramaturgul și omul politic Mircea Bradu este cel care a pus bazele rețelei în 1995, fiind primul actionar majoritar. De atunci, timpul și-a spus cuvântul și în prezent, odată cu schimbarea acționariatului, din 2017, s-a pornit pe un nou drum, după un vast proces de retehnologizare și de digitalizare. În prezent, Radio Transilvania este o formă de media complexă unde ascultătorul simte diferența din punct de vedere al informațiilor locale dar și al muzicii, așa cum transmite și sloganul ”Simți muzica, simți diferența la Radio Transilvania!”.

Scala este o cofetărie de familie cu o activitate de 33 de ani, în care rețetele tradiționale se împletesc în fiecare zi cu cele moderne. Cofetăria are 2 locații – prima este situată pe bulevardul Decebal nr. 58 iar a doua o găsiți în Ioșia pe strada Meziadului 14, fiecare cu laborator propriu.

Distribuie informația
Alte știri