Cadrele medicale din România au acces la un proiect global de educație

Medtronic Impact, un program educational destinat tuturor specialistilor din domeniul sanatatii din Europa, Africa si Orientul Mijlociu ca parte a orientării companiei către servicii medicale bazate pe valoare , a fost lansat luni, spun cei de la dcnews.ro.

Programul va acoperi o gamă largă de subiecte pentru întregul spectru de profesionişti din domeniul sănătăţii, propunându-şi să ajungă la peste 500.000 de cadre medicale în următorii 5 ani. Va permite profesioniştilor din sănătate de orice grad să-şi îmbunătăţească abilităţile şi cunoştinţele prin metode de învăţare create special, adaptate la nivelul lor de expertiză şi specializare.

Reţeaua emergentă include până acum:

  • Barcelona Campus, Catalonia, Spania
  • IRCAD, Strasbourg, Franţa
  • Sunskill Laboratory, Stellenbosch University, Africa de Sud
  • Dundee Institute for Healthcare Simulation, University of Dundee, Scoţia.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Mike Roby, senior director Learning & Innovation în cadrul Medtronic a afirmat: „Colaborările cu instituţii medicale la nivel mondial ne vor permite să transformăm radical modul în care proiectăm şi oferim programe de formare şi educare. Credem cu tărie că eforturile colective ale reţelei pe care o dezvoltăm vor crea mai multă valoare şi rezultate cu impact pozitiv care sunt importante pentru pacienţi”.

 

Distribuie informația
Alte știri