Calendar nou pentru evaluările naționale de la clasele mici

Foto: economica.net

Ministerul Educației a publicat noul calendar pentru desfășurarea evaluărilor naționale de la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a.

Conform noului calendar, evaluările încep pe 12 mai, cu elevii de clasa a VI-a ce vor susține proba la Limbă și comunicare, tot ei urmând să susțină, pe 13 mai, proba la Matematică și Științe ale naturii.

Pe 18 mai, elevii din clasa a IV-a vor susține proba la Limba română, pe 19 mai pe cea la Matematică, iar pe 20 mai pe cea la Limba maternă, unde este cazul.

Ultimele evaluări vor fi cele ale elevilor de clasa a II-a, care vor începe pe 25 mai cu proba scrisă la Limba română sau proba scrisă la Limba maternă. Pe 26 mai, aceștia vor susține proba de citire la una dintre cele două limbi, urmând ca pe 27 mai să fie susținută proba la Matematică. Pe 28 mai, elevii din clasele cu predare în altă limbă maternă decât româna vor susține examenul scris și citit la Limba română pentru minoritățile naționale.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri