Călin Pop a lansat video-ul oficial al single-ului ”Lumină”

Sursa foto: Călin Pop/Facebook.com
Distribuie pentru prietenii tăi:

Orădeanul Călin Pop a lansat un nou video al piesei „Lumină”, de pe albumul solo „Dor de primăvară”, informează artistul pe pagina de Facebook.

„Traversăm o altă perioadă destul de grea, în care lumina, pacea, liniştea trebuie să existe măcar în sufletul nostru”, spune artistul despre clip. Single-ul are compoziţia, vocalul, instrumentalul, mix-ul şi masterul semnate de Călin Pop, iar video-ul este realizat de Short MixFilm Studio.

Despre albumul „Dor de primăvară”, artistul spune că „în fiecare an natura şi fiinţa se trezesc la viaţă. În fiecare an se nasc noi fiori, noi simţiri, noi tresăriri, toate adunate cu dor din mai multe primăveri, cele ale anilor cei buni”.

Albumul, prezent exclusiv pe CD, se poate achiziţiona online de pe https://www.mycd.ro/index.php?id_product=6956&controller=product&id_lang=2.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri