Campania de curățenie de primăvară continuă în Oradea

Campania de curățenie de primăvară continuă până săptămâna viitoare, urmând să se încheie vineri, 14 aprilie.

Lucrările specifice sezonului constau în: adunat/colectat deșeuri de pe spațiile verzi și locurile de joacă, greblat frunze și crengi, măturat alei, platforme betonate/asfaltate și golit coșuri pentru deșeuri.

Scopul campaniei este igienizarea și întreținere a domeniului public din municipiul, aceasta adresându-se tuturor regiilor autonome, societăților comerciale, instituțiilor publice, asociațiilor de proprietari, dar și persoanelor fizice din oraș.

Acțiunea de igienizare a domeniului public vizează spațiile verzi, scuarurile și aliniamentele stradale aflate sub incidenta acordurilor cadru/contractelor subsecvente, respectiv a contractului de delegare a serviciului public de salubrizare în municipiul Oradea. În aceeași perioadă sunt propuse spre curățare/spălare/vopsire: indicatoarele de circulație, stâlpii de iluminat, băncile de odihnă din parcuri și echipamentele de joacă din oraș.

În această săptămână, acțiunea se desfășoară în zona 3 a orașului, respectiv în cartierele Ioșia, Ioșia Nord, Europa și Grigorescu, urmând ca săptămâna viitoare să se intervină în zona 4 (cartierele Nufărul, Velența, Dragoș Vodă, Tineretului).

Campania a început în 20 martie cu zona 1 (str. Republicii – str. Magheru, str. Piața București, str. Șirul Canonicilor, str. Făcliei – Silvaș), iar în perioada 27 – 31 martie a continuat cu zona 2 (cartierele Rogerius, Episcopia, Oncea și Olosig;

Distribuie informația
Alte știri