Campania „În 2024, Online câștigi mai mult decât Dublu”: a fost  extras al doilea câștigător din Oradea

Tombola organizată în cadrul campaniei Primăriei Oradea pentru stimularea plății online a impozitelor și taxelor locale a desemnat azi cel de-al doilea câștigător.

Campania este denumită „În 2024, Online câștigi mai mult decât Dublu”,întrucâtanul acestabonificația pentru cetățenii care plătesc online a crescut de la 8% la 10% (procentul maxim permis de lege), față de cei care aleg plata la ghișee (chiar și POS), CEC, Poștă etc., care primesc o bonificație de numai 4%.

Azi, 25 ianuarie, a avut loc a doua extragere din acest an, la care au fost înscriși 6.162 de contribuabili care și-au plătit online impozitele datorate pentru anul în curs, în perioada  15 – 21 ianuarie 2024.

Extragerea computerizată a desemnat-o câștigătoare pe Marzac Sanda, domiciliată pe strada București, care va fi înștiințată prin adresă la domiciliu cu privire la posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile.

Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârșitul anului. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Condiţii de participare

La aceasta campanie participă persoanele fizice și juridice care în perioada 09 ianuarie – 1 aprilie 2024 își plătesc online, prin portalul www.oradea.rowww.ghiseul.ro sau prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay din Google Play Store, impozitele pe clădire, teren și/sau auto datorate către bugetul local pentru anul în curs.

Distribuie informația
Alte știri