Campania națională „TNL goes GREEN! Curățăm România, județ cu județ”, s-a desfășurat la nivelul Bihorului, în comuna Holod!

Peste 50 de tineri liberali și voluntari de la Primăria Comunei Holod și Asociația Națională pentru Combaterea Braconajului și Poluării și-au unit eforturile de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător să atragă atenția asupra importanței protejării mediului. Acțiunea de ecologizare din comuna Holod, a rezultat în peste 2,6 tone deșeuri colectate.

Le mulțumim voluntarilor pentru implicare și domnului primar Sandu Săsăran pentru deschidere. Este important să fim implicați și să asigurăm un viitor sustenabil pentru generațiile următoare.

Mara Mareș, președinte TNL: „Tineretul Național Liberal continuă acțiunile care pot genera schimbare în toată țara. De această dată am ales să ne implicăm de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător într-o acțiune care vizează protejarea mediului înconjurător prin colectarea deșeurilor depozitate iresponsabil. Am apelat și la instituții de profil care să vină în sprijinul acțiunii cu informații tehnice, astfel încât să avem și o componentă educațională. Protejarea mediului este datoria noastră, a tuturor.

Bogdan Hodișan, președinte TNL Bihor: „Avem datoria, ca tineri liberali, să fim prezenți și activi în comunitățile în care activăm și să ne implicăm în combaterea acestor probleme prezente pe orice agendă națională și internațională. Îndemnăm cetățenii să dea dovadă de spirit civic și să păstreze curățenia.”

Andrei Crăciun, președinte TNL Oradea: „Scopul campaniei a fost să reducem cantitatea de deșeuri depozitate iresponsabil în diferite zone ale țării și să creștem gradul de conștientizare asupra consecințelor grave pe care nerespectarea măsurilor de reducere a cantităților de deșeuri o are asupra mediului. Sperăm ca puterea exemplului să se facă simțită iar în timp să sesizăm o reducere drastică a acestor deșeuri.”

TNL Bihor

Distribuie informația
Alte știri