Campanie caritabilă la meciul de baschet CSM Oradea-CSM Focșani/ La intrare, spectatorii pot face cadouri pentru copii din familii defavorizate/ Înaintea startului se vor arunca jucării de pluș pe teren

Fundația Comunitară Oradea și clubul sportiv CSM Oradea și-au propus să aducă zâmbete pe buzele a peste 200 de copii proveniți din familii defavorizate.

La meciul de sâmbătă, 3 decembrie, cu CSM Focșani 2007, la Oradea Arena, suporterii sunt invitați să aducă un cadou și să-l ofere unui copil dintr-o listă alcătuită de reprezentanții Fundației. „Shoebox-ul” poate fi lăsat la intrarea în Oradea Arena, acolo unde reprezentanții Fundației Comunitare Oradea se vor ocupa de colectarea darurilor oferite de suporteri.

De asemenea, înaintea primului angajament al meciului, suporterii vor fi invitați să arunce jucării de pluș pe parchetul de la Oradea Arena.

Acțiunea caritabilă va fi repetată și în 21 decembrie la meciul cu Anwil Wlocklawek din Polonia, ultimul înaintea Crăciunului. Bilete se pot achiziționa AICI

Distribuie informația
Alte știri