Campanie de colectare și transport a deșeurilor voluminoase, provenite de la utilizatorii casnici oradeni

O campanie de colectare și transport a deșeurile voluminoase de mari dimensiuni va fi întreprinsă, în Oradea, de către operatorul de salubritate SC RER Vest SA. Campania se adresează utilizatorilor casnici, persoane fizice.

Acțiunea va avea loc în perioada 13-24 decembrie, de luni până vineri, între orele 07.30-15.30. Vor fi ridicate deșeuri de mari dimensiuni, precum mobilier, obiecte de uz casnic, covoare, saltele, obiecte mari de folosință îndelungată (altele decât deșeurile de echipamente electrice și electronice).

Orădenii care solicită preluarea de la domiciliu a deşeurilor voluminoase trebuie să dețină un contract de salubritate cu SC RER Vest SA, să nu prezinte restanțe privind plata serviciilor prestate către operator, să fie prezenți la momentul colectării deșeurilor voluminoase, să prezinte spre colectare deșeurile voluminoase demontate, dezasamblate, să pregătească depozitarea deșeurilor la limita proprietății, cu acces direct dinspre carosabil pentru autospecialele destinate colectării deșeurilor.

Cetățenii vor avea posibilitatea să contacteze telefonic operatorul de salubritate la nr. de telefon 0721.265.950 în vederea preluării solicitării de colectare, menționând următoarele date: nume, prenume solicitant, adresa, tipul de deșeuri voluminoase pentru care solicită colectarea și volumul estimat al acestora.

Operatorul de salubritate va centraliza solicitările primite și va organiza colectarea la punctele de domiciliu ale persoanelor fizice, transmițând telefonic solicitantului data și ora de colectare.

Totodată, colectarea se va face în baza bonului de confirmare emis de către operatorul de salubritate, care va conține următoarele informații: nume și prenume solicitant, adresa, date de identificare CI serie și nr, semnătura solicitantului.

Distribuie informația
Alte știri