Campionatul judetean Bihor la sah fulger (blitz) online si-a desemnat castigatorii

Sambata, 10 aprilie 2021 a avut loc Campionatul judetean Bihor la sah fulger (blitz) online, organizat de Sah Club Oradea (fondatori: Fleisz Ioan, Dan Cezar Cartis, Dan Rat) pe serverul de sah www. chess.com.

La concurs au participat 31 sahisti, care au disputat 7 runde in sistem elvetian cu 5 minute+2 secunde pe mutare timp de gandire.

Dupa dispute echilibrate si pe alocuri spectaculoase, titlul de campion al judetului pe 2021 la blitz online a fost obtinut pentru prima oara de Titus Bădic din Oradea (titus_oradea), care a obtinut 6,5 puncte din 7 posibile. Nu este o surpriza, deoarece Bădic are rezultate bune la sahul online fiind component de baza al selectionatei Romaniei la sahul online (ROMANIA Chess Federation), care lupta pentru castigarea Ligii Europene (Live Chess European League). El a fost urmat pe podium de Tudor Ursente (TAUrsente, Oradea, CS Tinerii Maestri Bucuresti) cu 6 puncte si de Kiss Gabor (Gabi1977Kiss, Crisul Oradea) cu 5,5 puncte.

Au urmat Alex Palii (AlleX28, CSU Agora SC Oradea) si Paul Gabriel Popoviciu (moth005, Oradea) cu cate 5 puncte, Adrian Marius Paul (paul_marius_adrian, CSU Agora SC Oradea) si Octavian-Alexandru Trifan (Octatrifan, CSU Agora SC Oradea) cu cate 4,5 puncte etc.

Au mai obtinut titlul judetean la sahul blitz online la feminin Gertrud Florentina Dörner (florentina939, Santandrei, Metalul Salonta), la senioare Fleisz Judita (fjudit, Oradea) iar la seniori Ecsedi Sandor  (ecsedis, Oradea, Ungaria). La juniori a castigat Eduard Andrei Jude (Edy103, CSU Agora SC Oradea), iar la junioare Andreea Tulbure (tulbureandreea, CSU Agora SC Oradea, Stei).

Castigatorii la diferitele categorii au primit diplome. Clasamentul complet si toate partidele, se pot vedea la adresa:

 Campionatul Judetean Bihor 2021-Sah fulger – Live Chess Tournament – Chess.com

Organizatorul principal si arbitrul turneului a fost Fleisz Ioan, arbitru international.

Distribuie informația
Alte știri