Campionatul Șah Club Oradea 2023 şi-a desemnat câştigătorii

Sâmbătă, 7 ianuarie 2023 a avut loc Campionatul Șah Club Oradea organizat de clubul de șah online orădean pe serverul de șah www. chess.com. La concurs s-au înscris 21  șahiști, care au disputat 7 runde în sistem elvețian cu 5 minute+2 secunde pe mutare timp de gândire.

După dispute interesante clasamentul final a fost echilibrat mai mulți jucători au terminat la egalitate de puncte, locurile fiind decise după coeficientul Sonneborn.

Clasament final:

Pe primul loc s-a clasat Nagy László (Oradea- Germania) cu 5.5 puncte (din 7 posibile) care a devenit astfel campionul Șah Club Oradea pe anul 2023!

In continuare au urmat:

2. Karácsony Zsolt (Crișul Oradea) tot cu 5,5 puncte.

3. Dan Cezar Carțiș (CSU Agora SC Oradea)

4. Adrian Marius Paul (CSU Agora SC Oradea) cu cate 5,0 puncte

5. Titus Bădic (Oradea)

6-7. Radu Alin Balaj (CSU Agora SC Oradea)

6-7. Ecsedi Sándor (Oradea-Ungaria) cu câte 4,0 puncte etc

La feminin pe primul loc s-a clasat Gertrud Florentina Dörner (Sântandrei), la juniori (născuți după 1 ianuarie 2005) Luca Diță (CSU Agora SC Oradea) iar la veterani Ecsedi Sándor.

Organizatorul principal si arbitrul turneului a fost Fleisz Ioan, arbitru internațional. Clasamentul complet si toate partidele se pot vedea la adresa: Campionat Sah Club Oradea 2023 – Live Chess Tournament – Chess.com

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri