Când intră banii pe cardurile sociale

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a declarat miercuri că plata pentru tranşa a treia a voucherelor sociale, în valoare nominală de 250 de lei, se va face în ultima săptămână din luna octombrie.

Următoarea tranşă are loc, plata, în ultima săptămână din luna octombrie, avem banii necesari, nu există probleme şi vom alimenta cardurile pentru tranşa a treia”, a declarat Marcel Boloş la Parlament, unde a fost audiat de Comisia pentru afaceri europene a Camerei Deputaţilor.

Potrivit oficialului guvernamental, pot exista situaţii în care unii beneficiari nu au fost trecuți pe borderoul de predare-primire între poştă şi Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, dar în aceste cazuri, banii se vor vira retroactiv.

Pot să-i asigur pe toţi că, dacă cineva nu a fost cuprins pe lista de beneficiari sau s-a întâmplat această inadvertenţă cu Poşta Română, pot să îi asigur că, dacă au dreptul la aceste vouchere sociale, vor primi retroactiv banii, a completat ministrul.

Distribuie informația
Alte știri