Când se va relua furnizarea apei calde și căldurii în zona Sovata-Decebal

Termoficare Oradea a oprit vineri seara furnizarea apei calde și a căldurii la punctele termice 610 și 123, pentru a asigura protecția personalului care lucrează la refacerea canalului colector de pe strada Sovata. Sunt afectați consumatorii din zona străzilor: Decebal, Sf. Apostol Andrei, Doina, Menumorut, Sovata și Dobreștilor.

Revenirea se va face după finalizarea lucrărilor, în cursul zilei de luni, 23 octombrie.

Pentru informații suplimentare privind stadiul furnizării, utilizatorii pot apela dispeceratul de urgență Tel Verde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau 0259.467.577 – Dispecerat Scada.

Compania de Apă a anunțat anterior că, în perioada 20 – 24 octombrie, se execută lucrări de reabilitare a canalului colector menajer din zonă.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Din cauza acestor lucrări, traficul va fi restricționat pe strada Sovata, pe segmentul de drum cuprins între strada Doinei și strada Sfântul Apostol Andrei, cu devierea traficului rutier pe arterele adiacente. Pentru fluența traficului rutier conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență și să respecte semnalizarea rutieră temporar instituită.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Distribuie informația
Alte știri