Când se va relua furnizarea apei calde și căldurii în zona Sovata-Decebal

Termoficare Oradea a oprit vineri seara furnizarea apei calde și a căldurii la punctele termice 610 și 123, pentru a asigura protecția personalului care lucrează la refacerea canalului colector de pe strada Sovata. Sunt afectați consumatorii din zona străzilor: Decebal, Sf. Apostol Andrei, Doina, Menumorut, Sovata și Dobreștilor.

Revenirea se va face după finalizarea lucrărilor, în cursul zilei de luni, 23 octombrie.

Pentru informații suplimentare privind stadiul furnizării, utilizatorii pot apela dispeceratul de urgență Tel Verde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau 0259.467.577 – Dispecerat Scada.

Compania de Apă a anunțat anterior că, în perioada 20 – 24 octombrie, se execută lucrări de reabilitare a canalului colector menajer din zonă.

Din cauza acestor lucrări, traficul va fi restricționat pe strada Sovata, pe segmentul de drum cuprins între strada Doinei și strada Sfântul Apostol Andrei, cu devierea traficului rutier pe arterele adiacente. Pentru fluența traficului rutier conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență și să respecte semnalizarea rutieră temporar instituită.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri