Candidati penali : Legea nu e o piedica pentru unii politicieni locali de a-si dori noi functii publice

Edili în funcţie sau aspiranţi, primari prinşi, cercetaţi, acuzaţi sau chiar condamnaţi pentru abuz în serviciu sau luare de mită sau persoane declarate incompatibile si-au depus candidatura pentru alegerile din iunie in judetul Bihor.

Primarul Beiusului, Adrian Domocos, e poate cel mai cunoscut exemplu. Condamnat in prima instanta, dar si cu alte dosare pe rol, edilul vrea un nou mandat si candideaza ca independent.
La fel se intampla si in comuna Paleu. Condamnat definitiv la un an şi două luni închisoare cu suspendare, edilul , Somogyi Ludovic de la UDMR, a fost suspendat din funcţie, printr-un Ordin emis de prefectul Claudiu Pop. A semnat ca primarul spune el niste intabulari cu probleme dat tot el a fost cel care a condus in facto administratia din Paleu, dupa ce si-a pierdut postul.
Primarul din Paleu candideaza, din nou, cu acordul sefului de partid care are si mai mari probleme cu legea. E adevarat ca Alexandru Kiss nu mai apare pe lista consilierilor UDMR.

Si PSD-ul are probleme la Alesd. Candidatul la Primaria orasului a fost trecut pe lista neagra ANI, chiar saptamana trecuta. Inspectorii de integritate il considera incompatibil pe consilierul Calin Morar, dar social democratii sustin ca acesta isi va demonstra nevinovatia in instanta.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri