Candidaţii se pot înscrie la concursul de titularizare din data de 8 mai. Lista cu posturile disponibile, publicată

Foto: arhiva

Înscrierea candidaţilor pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate (titularizarea) se va face în perioada 8 – 17 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, conform Agerpres.

Dosarele candidaţilor vor fi avizate de către Comisia Judeţeană a municipiului Bucureşti de organizare şi desfăşurare a concursului între 9-18 mai.

Potrivit calendarului, organizarea şi desfăşurarea probelor practice/orale şi a inspecţiilor speciale la clasă şi soluţionarea contestaţiilor la aceste probe se va face între 24 mai şi 30 iunie.

„În perioada 24 mai-30 iunie 2023 pot participa la probele practice/orale şi inspecţiile la clasă şi cadrele didactice titulare rămase cu reducerea de activitate nesoluţionată sau a căror reducere de activitate a apărut în perioada martie-mai 2023. Cadrele didactice titulare solicitate pentru detaşare în interesul învăţământului pot participa la probele practice/orale în perioada 24 mai – 6 iunie 2023”, precizează sursa citată.

Proba scrisă a concursului de titularizare va avea loc pe 12 iulie, iar pe 18 iulie vor fi comunicate rezultatele.

Contestaţiile se vor depune în zilele de 18 şi 19 iulie, iar rezultatele finale după contestaţii vor fi comunicate e 26 iulie.

Repartizarea candidaţilor are ca termen data de 27 – 28 iulie.

Distribuie informația
Alte știri