Cantareata din Oradea care a impresionat la Vocea Romaniei este insarcinata

A impresionat publicul cu talentul său după ce a participat la un concurs de talente. Chiar dacă nu a câștigat, ea și-a continuat cariera muzicală, iar piesele sale au fost cu drag ascultate.

După ce a urcat pentru prima dată pe scena de la “Vocea României“, Brighi i-a impresionat pe toţi cu frumuseţea sa naturală şi i-a cucerit cu vocea sa.

Brighi, primele declarații despre sarcină

Tânăra este însărcinată în trei luni şi se menţine în formă prin sport.

„Sunt foarte fericită, chiar mi se pare că radiez. Nu ştim dacă este fată sau băiat, dar ştim că e pudic. Şi-a mototolit acolo cordonul ombilical şi nu ne-a lăsat să ne uităm. Am avut tipicile greţuri, am înţeles că vor trece. Acum creşte burtica şi mişcă (n.r. copilul în burtă)”, a spus Brighi la “Vorbeşte lumea“.

Orădeanca a interpretat la “Vocea României“ melodia lui Beyonce, Listen. Toţi cei patru antrenori (Tudor Chirilă, Smiley, Marius Moga şi Loredana) s-au întors pentru a o atrage în echipa lor. Tudor Chirilă a dat tonul şi l-a lăudat pe Marius Moga:”Locul tau e in echipa la Marius. Ai o voce extrem de moderna, extrem de puternica, pregatita sa ajunga pe FM. Citeste mai departe

Distribuie informația
Alte știri