Cântecul toamnei – Recital poetic Ady Endre la Muzeul memorial din Parcul Traian

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea și Asociația Comunitară şi Culturală Sola Fide, organizează, la Muzeul Memorial „Ady Endre” (Parcul Traian nr. 1), un recital poetic cu note muzicale susținut de actorul Meleg Vilmos și membrii Asociației Comunitare şi Culturale Sola Fide: Thurzó Sándor József (violă), Füzesi Edit (compozitor, chitară) și Fórián Andrea (poet).

          Evenimentul va avea loc în data de 2 noiembrie, ora 18.00, iar în cadrul acestuia puteți să ascultați poezii de toamnă ale poetului Ady Endre și melodii alese pentru o atmosferă de toamnă.

          Intrarea este liberă în limita a 50 de persoane.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri