Captură uriașă de petarde fără acte, la Salonta

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Salonta efectuează cercetări în privința unei femei, cetățean român, care transporta aproximativ 40.700 de articole pirotehnice, deși aceasta nu deținea autorizație pentru a efectua operațiuni cu astfel de materiale. 

În data de 17.12.2019, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Salonta, judeţul Bihor, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control în zona de competenţă, au oprit în trafic pe raza localității de frontieră Ciumeghiu un autoturism marca Dacia Logan, care circula în regim de taxi, condus de un cetățean român, alături de care călătorea ca pasager o femeie, cetățean român, în vârstă de 40 de ani.

La controlul efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au  descoperit în portbagaj  40.679 articole pirotehnice, ambalate în cutii de carton.

În urma verificărilor specifice efectuate, s-a stabilit faptul că artificiile aparțineau pasagerei din autoturism, deşi nu deținea autorizație pentru operațiuni cu astfel de materiale pirotehnice. Cu privire la cele constatate, femeia a declarat faptul că le-a cumpărat de la o persoană de pe raza judeţului Timiș, intenţionând să le comercializeze în județul Bihor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri