”Car & Truck Moto Show”– continua. Ediţia a II-a incepe, sambata, 1 aprilie la Oradea

Cel mai mare eveniment auto din vestul ţării adună autoturisme, camioane şi motociclete modificate din intreaga ţara. Toate aşteaptă să fie admirate, fotografiate, ascultate in perioada 1–2 aprilie 2017, în parcarea Oradea Shopping City.

Pasionaţii de maşini tunate (modificate ca aspect în interior și exterior) se pot înscrie la concursurile ediţiei din acest an doar prin e-mail, la adresa: contact@gajukydgarage.com, cu subiectul “Participant Expo”. Înscrierea este gratuită. Vor fi acceptate doar maşinilie care respectă trend-ul actual în materie de modificări auto la exterior/interior, gardă la sol, wheelgap cât mai mic, maşini cât mai îngrijite şi idei cât mai originale. Sunt oferite premii în valoare de 5.000 de euro pentru participanţi şi sunt premiate primele 3 locuri.

În plus, în ambele zile se desfăşoară Campionatul Naţional dBDrag Racing România, o întrecere ce constă în măsurarea SPL-ului (presiunea acustică a maşinii), competiţie dedicată pasionaţilor de Car-Audio. Înscrierile se vor face la faţa locului, sâmbătă dimineaţa, 1 aprilie, de la ora 9. Intrarea este liberă, iar spectatorii sunt întâmpinaţi cu stickere, odorizante şi multe alte premii surpriză oferite de partenerii evenimentului.

Alte știri