Caravana „Fii pregătit!” ajunge la Salonta și Aleșd, pentru cursuri de instruire a populației

Sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10.00 – 18.00, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Acestea vor include, de asemenea, prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Caravana „Fii pregătit!” va ajunge sâmbătă, 7 septembrie, în municipiul Salonta, fiind amplasată pe strada Corneliu Coposu, vizavi de Primărie, iar duminică, 8 septembrie, în orașul Aleșd, pe strada Ciocârliei, în proximitatea ștrandului.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților. Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana „Fii pregătit!” se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD –fundatiapentrusmurd.ro, unde se găsește calendarul deplasărilor până în luna decembrie.

Acesta este cel de-al patrulea an când Caravana „Fii pregătit!” pornește la drum, pentru cursuri de instruire a populației. În trei ani de la lansare, caravana a parcurs peste 47.000 de kilometri și a ajuns în 134 de localități.

Distribuie informația
Alte știri