Caravana Gaudeamus Radio România ajunge la Oradea. Pavilioanele mobile, amplasate în Piaţa Unirii

Ediţia a șaptea a Târgului GAUDEAMUS Radio România din Oradea se va desfăşura în perioada 7 – 11 iulie în incinta unui complex de pavilioane expoziţionale mobile amplasat în Piaţa Unirii.

Târgul Gaudeamus este organizat de Radio România, în colaboare cu Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune, în conformitate cu Ordinul comun al Ministerului Culturii și Ministerului Sănătății (nr. 3107/851/2021).

Târgul va fi deschis zilnic în intervalele orare 9.00 – 14.00, respectiv 17.00 – 21.00. Accesul publicului va fi permis conform Ordinului comun al Ministerului Culturii și al Ministerului Sănătății (nr. 3.107/851/2021, cu modificări și reactualizări ulterioare), care stabilește că participarea la evenimentele culturale de acest tip este permisă doar pentru persoanele care sunt „vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.”

Iubitorii de carte care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani sunt exceptați de la aceste norme, dar, pentru siguranța tuturor celor implicați, în spațiul alocat târgului este necesară respectarea regulilor de prevenție individuală, cum ar fi portul măștii de protecție – cu excepția copiiilor cu vârste sub 5 ani – și dezinfectarea mâinilor la intrare. În situația în care normele de desfășurare aplicabile evenimentelor culturale se vor modifica, înainte de debutul sau pe parcursul evenimentului, cu efecte asupra modului în care acesta va decurge, regulile de prevenție vor fi adaptate noilor condiții.

În premieră, pentru a oferi celor interesați de ofertele editoriale ale celor aproape 40 de participanți, posibilitatea de a „răsfoi”, fie și virtual, volumele prezentate la Târgul Gaudeamus Radio România, evenimentul în format fizic va fi dublat de o ediție online, găzduită de www.gaudeamus.ro.

Distribuie informația
Alte știri