Caravana Tricolorul a trecut prin județul Bihor

DCIM100MEDIADJI_0007.JPG

La finalul săptămânii trecute Caravana Tricolorul a trecut prin județul Bihor, drapelul lung de 30 de metri și lat de 10 metri fiind purtat de tinerii liberali pentru a marca 100 de ani de la Marea Unire, 100 de ani de la momentul în care drumul României s-a schimbat definitiv. Caravana s-a oprit la Marghita, Oradea și Beiuș iar apoi a mers mai departe spre Arad.

„Prin această acțiune vrem să unim, măcar simbolic, județele și regiunile istorice sub același tricolor. Cu atât mai mult cu cât guvernanții nu au reușit în ultimii 28 de ani să unească regiunile cu o autostradă”, a spus Bogdan Pater, președinte TNL Bihor.

La randul sau, Ilie Bolojan, președinte PNL Bihor și primar al municipiului Oradea a declarat:”Caravana Tricolorul, acţiune simbolică prin care tinerii liberali şi-au propus să marcheze 100 de ani de la Marea Unire, a ajuns și la Oradea. După ce au purtat drapelul naţional prin toate judeţele ţării, organizaţiile TNL vor arbora tricolorul la Alba Iulia. Îi felicit pentru felul în care cinstesc drapelul şi istoria ţării. La mulţi ani, România!”

Până pe data de 25 noiembrie acest tricolor va fi purtat cu mândrie de tinerii liberali prin toate judeţele ţării și va ajunge la Alba Iulia pe 1 decembrie.

Distribuie informația
Alte știri