Care au fost cauzele accidentului de pe Calea Clujului din Oradea. Trei copii au fost răniți

Joi, 3 octombrie a.c., la ora 07.40, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autovehicul tip microbuz pe Calea Mareșal Alexandru Averescu din Oradea, pe banda întâi de circulație, dinspre strada Dragoș Vodă, ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecția cu strada Gheorghe Șincai, din cauză că nu a păstrat o distanță corespunzătoare în timpul deplasării, a acroșat din spate un autoturism, condus în aceeași direcție de o femeie de 37 de ani, din Oradea. În urma impactului, autovehicul tip microbuz a fost acroșat din spate de un alt autoturism, condus în aceeași direcție de o femeie de 40 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, o minoră de 7 ani, din Oradea, pasageră pe locul din față în autovehicul tip microbuz, care nu purta centura de siguranță, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. De asemenea, doi minori orădeni, de 9 și 7 ani, ambii pasageri în cel de-al doilea autovehicul implicat (autoturism) și o minoră de 13 ani, din Oradea, pasageră în cel de-al treilea autovehicul (autoturism), au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri orădeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri