Caritas Catolica a deschis un nou magazin second-hand la Oradea

Episcopul László Böcskei a inaugurat noul magazin second-hand al Asociaţiei Caritas Catolica, la Centrul Sf. Iosif din Oradea, P-ţa Creangă nr. 2.

„Este important, să nu uităm nici noi, nici cei care au nevoie de sprijin, că toate au o valoare. Bunurile nu cad din cer, ci pentru fiecare, trebuie să ne luptăm într-un fel. Dar e bine, că putem împărţi între noi, şi fiecare îşi asumă câte ceva din grija de a procura şi de a împărţi bunurile de care avem nevoie ” – a spus episcopul.

Magazinul va aduce duble foloase în serviciul celor nevoiaşi: pe de o parte, cei care fac cumpărături aici, primesc marfa la preţuri mai avantajoase, pe de altă parte, veniturile din vânzări vor fi folosite pentru finanţarea programelor sociale ale organizaţiei Caritas Catolica.

În noul magazin situat la demisolul centrului Sf. Iosif, se găseşte o gamă largă de produse noi, outlet şi second-hand: îmbrăcăminte, cosmetice, jucării, articole de interior şi menaj, produse pentru nou-născuţi şi mămici, şi multe alte articole, unicate de negăsit în altă parte. Magazinul Caritas din Centrul Sf. Iosif îi aşteaptă pe cei interesaţi de luni până vineri în intervalul orar 09-16.

Distribuie informația
Alte știri