Carte de condoleanţe, deschisă online, în memoria Reginei Elisabeta a II-a. Românii pot transmite mesaje

Foto: newsweek.com

Ambasada Marii Britanii la București anunță că o carte de condoleanţe a fost deschisă online pe pagina Casei Regale britanice, pentru toți cei care doresc să transmită mesaje familiei regale din Marea Britanie. Adresa este www.royal.uk.

„Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către Familia Regală şi către poporul din Marea Britanie, din Tărâmuri şi din Commonwealth, în această perioadă de durere imensă”, arăta vineri un comunicat al misiunii diplomatice.


Steagul din curtea Ambasadei este coborât în bernă, pentru a comemora suverana. Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Andrew Noble, a ţinut o scurtă declaraţie, în care a vorbit despre personalitatea Reginei Elisabeta a II-a, dar şi despre cât de emoţionat a fost de mesajele românilor.


„Am primit multe mesaje foarte afectuoase de la colegi români, persoane din Guvern şi colegi diplomaţi, şi am fost foarte emoţionat de mesajele pe care le-am primit”, a mărturisit acesta.

El a spus de asemenea că moartea reginei a fost „o pierdere foarte personală” pentru cei care au cunoscut-o.

Noble a amintit că Regina Elisabeta „cunoştea profund România” şi avea relaţii de familie foarte apropiate cu Familia Regală română, iar acest lucru „a consolidat” legăturile dintre cele două ţări „într-un mod foarte clar”.

Distribuie informația
Alte știri