Cartea “Campionii României”, povestea scrisă a celei mai mari performanțe din istoria baschetului masculin orădean, se poate cumpara de la Fan Shop-ul CSM

“Lucrarea include o colecție impresionantă de fotografii, dar și texte cu privire la modul în care a fost gândită echipa, problemele care au intervenit pe parcurs, precum accidentările și modul în care clubul orădean s-a adaptat din mers la acestea, parcursul extraordinar din sezonul 2015/16, respectiv un amplu interviu cu Andrei Mandache”, se mentioneaza pe site-ul CSM-ului.

Cartea poarta semnatura a doi autori: Alexandru Rad și Adrian Micinic si a fost ilustrată cu ajutorul fotografiilor realizate în cele mai importante momente ale sezonului 2015/16 de către Roby Boros, Ovi D. Pop, Dan Ille, Costel Demian și Mihaela Miclăuș.

Volumul, care a vazut lumina tiparului la Editura Durans, costa 55 lei, si se poate cumpara din cadrul Fan Shop-ului CSM Oradea, deschis în Arena Antonio Alexe, la meciurile de pe teren propriu ale echipei de baschet masculin.

Distribuie informația
Alte știri