Cartea „Romania, te iubesc!” a fost lansata la Oradea. Alex Dima: „Aici, la voi, sunt oameni foarte faini si foarte caldurosi”

La 9 luni distanta de momentul in care Pro TV a difuzat in cadrul „Romania, te iubesc!” un reportaj despre „Oradea, orașul din România administrat de primar după cum scrie în cărți”, echipa emisiunii a revenit in Bihor, pentru lansarea cartii care poarta numele productiei TV.

Libraria Humanitas a fost luata cu asalt de oradenii care si-au dorit sa-i intalneasca pe Alex Dima, Paula Herlo, Rareş Năstase, Cosmin Savu sau Paul Angelescu. Cei 5 corspondenti speciali le-au vorbit oamenilor despre cele mai impresionante anchete difuzate de-a lungul timpului, unele regasindu-se si in cartea România, te iubesc!, lansată împreună cu Editura Humanitas.

”Avem viață în sânge”, ”Tu știi ce mai face copilul tău?”, ”Dunărea, un fluviu de prostie”, ”Dezastrul din pădurile României”, ”Sclavi pe pământul mafiei”, ”Standard pentru Est?”, ”Cine a pus ARO pe butuci?”, ”Căile furate române – CFR Marfă” sau ”Centura, veșnic neterminată” sunt doar câteva dintre anchetele-document pe care cititorii le regăsesc în cartea care poate fi cumparata la pretul de 49,99 lei.

Dupa lansarea cartii, jurnalistii Pro TV au vizitat Targul de Craciun din Piata Unirii si au postat, pe Facebook, un mesaj video pentru fanii emisiunii. Alex Dima a spus ca a fost primit in Bihor  de „oameni faini si caldurosi, iar Paula Herlo a multumit, in numele colegilor sai, pentru palinca de Bihor pe care acestia au primit-o la Oradea.

sf : captura video

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri