Casa de lângă spital deschide o nouă locuință pentru bolnavii care vin la tratament în Oradea. Cum poate fi sprijinit proiectul umanitar

De luni, 2 martie, un apartament luminos, curat, aflat la parterul blocului de vis -a -vis de Centru de Oncologie, este disponibil pacienților cu afecțiuni oncologice care trebuie să locuiască în Oradea pe durata tratamentului.

Pe Facebook, inițiatoarea ALI Home- Casa de lîngă spital a explicat că apartamentul este usor accesibil, practic se traversează doar str. Corneliu Coposu. Pacienții sunt la 2 minute de intrarea în spital.

Pentru mine, primăvara a venit astăzi! Multumesc celei care mi-a oferit mie si celor din grija mea, un mărțișor asa frumos! Va doresc tuturor o primavara frumoasa în viața si suflete! Mădălina Maiorescu

La această locație noua mai trebuie scumpărat 1 frigider, 3 televizoare, 1 masina de spălat, obiecte de bucătărie, 1 cafetiera, lenjerii si prosoape.

Casa de lângă spital este un proiect unic în regiune, pentru pacienții oncologici şi aparținătorii care pot beneficia pe durata investigațiilor, tratamentului sau spitalizării acestora în Oradea de facilități precum: cazare gratuită, posibilitatea de igienă personală, spălat rufe, gătit etc., în condiții igienice depline.

#CASADELANGASPITALCOPOSU#LOCATIENOUADragii mei!Cu mare bucurie si împlinire va anunt ca deschiderea celei de a doua…

Publicată de Casa de langa spital pe Sâmbătă, 29 februarie 2020
Alte știri