Casa de Pensii Bihor preia cereri de bilete de tratament balnear

Incepand cu data de 1 februarie, CJP Bihor preia cereri de bilete de tratament balnear in unitatile-proprietate a Casei Nationale de Pensii Publice. Acestea acopera aproximativ 22% din piata de turism balnear din Romania.

Sunt 13 unitati hoteliere complet utilate, cu aparatura medicala moderna in statiuni balneo-climaterice de interes national. Este vorba despre: Amara (jud. Ialomita), Bala (jud. Mehedinti), Bizusa (jud. Salaj), Buzias (jud. Timis), Covasna (jud. Covasna), Geoagiu Bai (jud. Hunedoara), Lacul Sarat (jud. Braila), Moneasa (jud. Arad), Nicolina (jud. Iasi), Olanesti (jud. Valcea), Pucioasa (jud. Dambovita), Sarata Monteoru (jud. Buzau), si Baile 1 Mai (jud. Bihor). Durata tratamentului balnear este de 16 zile calendaristice.

Pana la data de 31 decembrie 2018, Casa Judeteana de Pensii Bihor a valorificat 4390 bilete de tratament din care 1582 in unitatile de tratament proprietate a Casei Nationale de Pensii Publice si 2808 de billete de tratament in unitati hoteliere cu care CNPP a avut relatii contractuale.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri