Casă de piatră! Crina Abrudan și Gabi Popescu s-au căsătorit civil

Crina Abrudan s-a cununat civil după 9 ani de relaţie cu fostul fotbalist Gabi Popescu, joi, 6 iulie. Ceremonia a fost oficiată de Gabriela Firea, Primarul Capitalei, iar nașii sunt Cosmin Olăroiu și soția lui Luminița. Cei doi au o relație solidă și formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi.

Urmeaza și petrecerea de nuntă. Vor fi 120 de invitați, nu 300, aşa cum s-a spus. Le vor canta cei de la Fly Projects, Loredana Groza, iar distracția va fi la cote maxime. În ziua cununiei civile, mirii au mers la masă cu nașii și prietenii.

„Am patru nume acum. Ioana Crina Abrudan Popescu. Ne-a cununat Gabi Firea, în calitate de primar al Capitalei. Nu sunt însărcinată. Dupa nuntă cred că am nevoie de o săptămână să dorm. Nu plecăm acum în luna de miere, ci la iarna, pentru că mie nu-mi place frigul. Rochia de la cununie am ales-o ieri. E de la Marie Olie. De la Tel Aviv (Galia Lahav) am cumpărat rochia de mireasa, care este tip sirenă”, a declarat Crina, fericită în ziua marelui eveniment, pentru click.ro.

Crina Abrudan este cunoscută telespectatorilor din postura de prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1. Orădeanca a renunţat la pupitrul ştirilor în 2014.

Distribuie informația
Alte știri