Casa Nationala de Pensii urmeaza sa modifice calendarul de pensii incepand cu luna iulie

Casa Nationala de Pensii urmeaza sa modifice calendarul de pensii incepand cu luna iulie! Platile curente se vor face intre 1 si 15 ale lunii, la domiciliul beneficiarilor.

Pentru pensionarii care nu sunt gasiti la domiciliu drepturile banesti si documentul de plata se pot ridica de la ghiseele postale, in termen de doua zile lucratoare dupa ultima zi de plata a lunii respective. In ceea ce priveste platile restante, acestea se vor face intre 11 si 15 ale lunii, la domiciliu. De asemenea, pensionarii care nu au fost gasiti acasa de postas isi vor putea ridica pensia si talonul de la ghiseele postale, in termen de doua zile lucratoare dupa ultima zi de plata a lunii respective.

In cazul persoanelor ale caror pensii se achita prin conturi curente sau conturi de card, calendarul de plata nu se schimba. Astfel, plata se face, incepand din data de 14 sau din prima zi lucratoare care urmeaza datei de 14, daca aceasta zi e nelucratoare. Talonul mov se transmite intre 1 si 15 ale lunii, la domiciliu.

Distribuie informația
Alte știri