Cassio Montana a finalizat via ferrata din parcul de aventură Montana Land Șuncuiuș. Video

După 2 trasee de via ferrata amenajate în Vadu Crișului de Salvamont Bihor și Cassio Montana în calitate de parteneri, a urmat o nouă via ferrata amenajată la Șuncuiuș, exclusiv din fondurile clubului.

Prima via ferrata din cadrul parcului de aventură Montana Land Șuncuiuș se află în ultimele zile de testare și completare a elementelor de siguranță. Va fi deschisă pentru public începând cu de sâmbătă, 28 aprilie 2018.

Pentru a putea asigura condiții de maximă siguranță și pentru a evita vandalizări de tipul celor de la cele 2 via ferrata din Vadu Crișului (care datorită furtului cablului de asigurare a reprezentat un pericol temporar pentru turiști) obiectivul este supravegheat video non-stop.

Pentru acces&rezervări trebuie să sunați la numărul de telefon 0747446656 sau 0745656535. Este recomandat accesul cu ghid din partea Clubului sau a altor ghizi de la cluburi/firme de specialitate.
https://youtu.be/_uvtYX8178A

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri