Câștigătorii concursului „Proces simulat de dreptul Familiei”, organizat de Facultatea de profil din Oradea

Facultatea de Drept la ceas aniversar – 30 de ani de la reluarea învățământului de drept la Oradea – a organizat cel de-al doilea eveniment Drept Civil „Ioan D. Romoșan” CONCURS – PROCES SIMULAT DE DREPTUL FAMILIEI, care au avut ca obiect dezbaterea unei spețe din practica judiciară, propusă de cadrele didactice de specialitate din cadrul facultății.

Înscrierile s-au realizat în perioada 2 martie – 15 martie 2022, derulându-se în 2 etape după cum urmează: o etapă preliminară – scrisă în care participanții au primit spre soluționare o speță de Dreptul familiei, respectiv a doua etapă, cea a procesului simulat de Dreptul familiei în care participanții au pledat în fața unui juriu.

Evenimentul s-a desfășurat în sistem hibrid în data de 14 aprilie 2022, la Facultatea de Drept și on line, prin intermediul platformei Zoom.

În urma derulării procesului simulat, juriul format din conf.univ.dr. Lucia Irinescu, de la Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, judecător Roxana Zamfir de la Tribunalul Bihor, conf.univ.dr. Oana Mihăilă și lect.univ.dr. Mihaela Teacă de la Facultatea de Drept a Universității din Oradea, a acordat premii și diplome de participare.

Ca urmare a prestației deosebite, au fost acordate două premii I următorilor studenți: Narcisa Dărăban (Oradea) și echipei formate din: Maria Popa (Oradea) și Antonio Timofte (Iași), precum și premiul III studentei Elena Sârghi (Iași).

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri