Câștigătorul emisiunii Românii au talent deschide o școală de dans în Oradea. VIDEO

Emil Rengle, câștigătorul Românii au talent 2018 va deschide în curând la Oradea Scoala de Dans NOW. Inaugurarea este programată în 8-9 februarie cînd orădenii sunt așteptați cu Porțile Deschise la cursuri de dans gratuite.

“La 7 ani, mama m-a luat de mana si m-a inscris la primele mele cursuri de dans. Acum, la aproape 23 de ani distanta, imi dau seama ca nu exista ora sau zi din viata in care sa nu-i multumesc pentru asta. Si tot acum imi dau seama ca tot ceea ce am invatat despre mine insumi, despre oameni, despre viata, despre iubire se datoreaza dansului. Dansul m-a invatat despre disciplina, despre sanatatea miscarii, despre responsabilitate, despre respect, despre comunicare non-verbala, despre iubire neconditionata si despre curgere lina prin viata. Tot ceea ce sunt si impartasesc astazi lumii a inceput aici, in Oradea, cand am intrat intr-o sala de dans ca sa incep ceva ce avea sa devina dragostea vietii mele.”, a explicat dansatorul, pe Facebook.

Adresa NOW este : str. Seleusului, nr.40 .

Da! Extrem de fericit!Ce am visat odată,a ajuns, aici, acasă la Oradea.De la inimă la inimă.Dați follow la pagina NOW DANCE Oradea și rămâneți mereu în PREZENT 💚💚💚

Publicată de RENGLE pe Vineri, 24 ianuarie 2020


Alte știri